KaMi TaNpA KaMu~ FrOm TaIpInG to CaMeRoN HiGhLaNdS (part 4)




End of day one...fiuuhhh mmg penat tapi sequnukk!! amat. Esok punya plan still carca marba lagi. We'll see lah..so tired need to rest.

MorniiiNggg!!! bangun jer tido terbau somthing yang harum dan membuka selera. AuuMMmmm!!! Tempat sejuk2 nie mmg..makan apa pon sodap tambah pulak mak tok yang masak. Tu la kelebihan duduk Omstay leh masak masak di samping menjimatkan. Tekak maktok pon bukan selera sangat pon kalau makan kat luar selalu. Lepas mandi dan breakfast warning kat kaum kerabat supaya bersiap dalam masa 1 jam. Cik AA, Chegu Zain ngan mak tok nak pi pasau Tanah Rata nak beli ikan untuk malam karang huhuhu....

Di pasau Tanah Rata banyak la jugak ikan, hehehe ingat kan kalau dok tinggi tinggi nie ikan kurang dan rege mahal. Ternyata telahan Cik AA silap. Sama saja....malam nie ingat nak masak karrie ikan kembong, daging bakar cicah air asam (gLuppp masa dok beli nie pon dah bole bau daging bakar) dan nak masak sayur yang segar-segar..huhuhu...nikmatnya bercuti kali nie...

Balik jer dari pasau...wah wah wah...tak siap lagi askar aska nie. nak kena semua nie...nie yang buat plan terbantut nie.

Keluar dari Omstay pon agak lewat so kami decided nak ke Butterfly Farm dulu. Weeee.....

Ready To rumble


KeNaNgAn HaRi iNi aDaLaH uNtUk HaRi eSoK