Sonny Ericsson ARC S ~ My NeW BeSt PrEn


Assalamualaikum...

wah wah wah...telibel stoli2x....nak dipendekkan cerita....lipon Cik AA terendam di dalam mesin basuh bersama pakaian kotor yang lain...macamana benda alah tu dok ada kat situ tetap menjadi MISTERI...kekekeke

Walllahhh...almaklumlah kalau kita sendiri berada dalam mesin buat...toksah lama la...lam 5 minit, ha kau...kena putar, kena sabun yang maha mahal tur...kena bilas...kita pon boleh jadi biolll kan...nie kan pulak makluk yang maha gentle tu my samsung CHAMP...sian die...

Tudia...intro...walllahh pnya. Tapi takpa la kan asal tak lari dari tajuk iaitu PHONE. Bukan pe...kalau tetiba dok pi cerita pasai beli phone baru RIAK plak...nak habaq pi la...sebab musabab dulu. Phone yg lama da rosak so terpaksa la tukaq lipon baru.

Tapi kali nie nak try merasa talipon mahei skit..(kopak duit Chegu Zain). Tak pe le...hari lahir Cik AA kan bulan nie (Disember) apa la salahnya kan kan..?. Cik AA kan istri Chegu Zain kan..?. Tapi Chegu Zain kali nie punya la maha murah hati nye...die kabo ke Cik AA..moh pilih pilih katenye...budget bawah RM 1000..Ha ape lagi,..Cik AA sinting lengan baju meliorrr bijik mate memilih...(macam terel sangat).

Udah..Cik AA tadi dok belek Samsung Colby macam anak dare Cik AA punya yg rege yang mmg Cik AA punya budget...sekali Chegu Zain bagi golden chance budget below 1000 apa lagi...rembat la smart phone yg maha canggih...(nak S2 sebenornye..hehehe).

Adeh...kerana maha canggihnya lipon Cik AA kali nie...Cik AA pun naik begong kerana Cik AA bukan le orang yang pandai pasai talipon2 nie...arapkan talipon je yang smart tapi tuan punya hampeh...takat nak update FB, lipon sedare mare, antar sms bole le...lain drp tu kirim salam...tu pun ade ati nak S2...huhuhu...

Ape pun Cik AA terpakse la nak menyemat kan diri dengan talipon baru nie... Cik AA tak pernah menyesal beli talifon sebelum nie...tp kali nie mmg Cik AA menyesal...bukan kerana phone nie tak bagus tp pasai Cik AA tak tahu guna je... so ari nie Cik AA pi la CMart nak jual balik dan nak tuko yg lain...ate...tahu berapa yg depa nak ...? RM 300 jerkkkk...atoi!!!!

Lepas nie tobat Cik AA nak pake lipon yg smart 2 bagai nie....

Ini le qupe lipon Cik AA sekarang tp warna putih siap ade beg warna biru lagi....CIWEEEE!!!!

post signature

KeNaNgAn HaRi iNi aDaLaH uNtUk HaRi eSoK