Jamu Persis Dara


Assalamualaikum,

Wallahhh.... nampakkan tajuk di atas..? ngengeee...persis anak dara la pulak. hehehe...mmg la tak akan dapat punya kan. Terima la hakikat. Kalau da mak orang tu mak orang la jugak. Tapi tak salah kalau tetiba rasa nak hebat. Bukan untuk orang lain kan untuk diri sendiri.

 Sebelum nie Cik AA dah pernah cuba makan jamu ST, D'folia. Nie jugak salah satu jamu ST (Sendayu Tinggi). Rege satu botol RM 65 jer.. Kat botol tu ada sorang gadiz melentok manja sambil pegang kipas..haa tu la botol PD.


Cik AA dah try selama 2 minggu. So far alhamdulillah takde masaalah. Cik AA saje2 test produk jamu yg lain pulak selain D'folia coz bulan lepas Cik AA punya kitaran haid lambat dan tak chantek. So bulan nie setelah amalkan selama dua minggu ia datang dengan elok dan lawas...ceee..

Samping tu jugak kulit pun ada perbezaan ckit. Tak banyak tapi still ada perubahan. Yelah menjelang nak ke 40an nie kena lah jaga badan. Anak-anak da besar so bole la nak maintain kan balik shape yg mana da lari kiri kanan tu.

Tp Cik AA tak le arap Cik AA akan dapat balik zaman kegemilangan Cik AA sapluh tahun yg lepas. Yang penting Cik AA apppy. Cik AA selalu tanya Chegu Zain "okey ke kalau badan ibu cam nie?"..Chegu Zain reply, "okey ler...nak arap macamana lagi badan anak lima mmg la macam nie, toksah lah dok taksub ngat nak kurus la nak tegang la..bla bla bla bla...."...

Agaknya Chegu Zain da muak kot tengok macam macam produk yg Cik AA simpan atas peti sejuk tu...ekekekekekek...Abih sangat pon dia akan tanya.."nie bila beli nie, yg nie beli bila pulak dahhhh...?" hohoho....ape ape la Chegu Zain...

post signature

KeNaNgAn HaRi iNi aDaLaH uNtUk HaRi eSoK